U mjesnoj zajednici Donja Vrućica završeni su radovi na asfaltiranju nekategorisanog puta tzv. Sokak, u dužini od 720 metara.

Načelnik opštine Teslić Milan Miličević, rekao je da je ovo nastavak realizacije Programa izgradnje nekategorisanih puteva.

„Nakon rekonstrukcije dionice lokalnog puta prema Čečavi i asfaltiranja puta u Radešićima u dužini od 1 km, završena je i dionica nekategorisanog puta u Donjanima koja do sada nije mogla biti asfaltirana iz razloga što su se izvodili radovi na primarnom kanalizacionom vodu kroz ovu ulicu.“ – rekao je Miličević.

Predsjednik mjesne zajednice Donja Vrućica, Savo Bubić, istakao je da je ovo zajednička investicija mještana i Opštinske uprave, gdje su mještani finansirali pripremu podloge, a Opštinska uprava finansira polaganje asfaltne podloge u širini od 4 m.

„Riječ je o putnom pravcu kojim posle ulice Petra Jokića, koja je glavna ulica u našoj mjesnoj zajednici, gravitira najviše domaćinstava, njih oko 45 i to im je jedini pristupni put kućama.“ – naglasio je Bubić.

Nakon ove investicije nastavlja se sa rekonstrukcijom ostalih dionica usvojenih skupštinskim Programom izgradnje nekategorisanih puteva.

Matična služba

MATIČNA
SLUŽBA

BFC

Teslićke novosti