Poštovani,

Razvojna agencija Republike Srpske i Opština Teslić pozivaju vas na prezentaciju Petog javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava poslovnim subjektima koji imaju inovativne poslovne ideje, proizvode ili usluge koje mogu dovesti do smanjenja nezaposlenosti, povećanja konkurentnosti i održivog društveno-ekonomskog razvoja u BiH. Maksimalan iznos grant sredstava dostupan za start-up iznosi 10.000,00 EUR, a za mikro, mala i srednja preduzeća do 250 zaposlenih 30.000,00 EUR, s tim da moraju obezbijediti i vlastito učešće u iznosu od minimalno 50%.

Grant sredstva obezbijeđena su kroz „Challenge to Change“- C2C program koji provode Razvojna agencija Republike Srpske i Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA, a finansijski podržava Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju – Sida/Ambasada Švedske u BiH.

Prezentacija će se održati u srijedu 11.03.2020. godine u 11:00 časova u Tesliću,  mala sala Opštine Teslić.

U prezentaciji će se dati osnovne smjernice o uslovima prijave i pojasniti koraci za on-line prijavu. Na kraju će se učesnicima omogućiti da postave specifična pitanja.  

Molimo da vaše prisustvo prezentaciji potvrdite najkasnije do 10.03.2020. godine na imejl: [email protected] ili na: [email protected].

Više informacija o projektu i javnom pozivu potencijalni aplikanti mogu dobiti na internet stranici: www.c2c.ba.

S poštovanjem,

Razvojna agencija Republike Srpske

Matična služba

MATIČNA
SLUŽBA

BFC

Teslićke novosti