Broj: 02-014-451.1/20
Teslić, 22.7.2020. godine

Privrednim subjektima na području
opštine Teslić

 

 

PREDMET: Poziv za učešće u projektu “Ponosna kartica 2020-cijena minus za 3+”-dostavlja se

 

Poštovani,

Dana 16.7.2020 godine, Načelnik opštine Teslić i predsjednik Upravnog odbora Fondacije „Za život“, dr Dragan Dakić, zaključili su Memorandum o saradnji na realizaciji projekta „Ponosna kartica 2020 – cijena minus za 3+“, koji ova Fondacija realizuje kao ekskluzivni nosilac franšize za teritoriju Bosne i Hercegovine.

Projekat „Ponosna kartica 2020 – cijena minus za 3+“ odnosi se na višečlane porodice (sa troje i više djece, od kojih je barem jedno maloljetno), na način da roditeljima budu omogućeni popusti prilikom kupovine roba i usluga kod određenih privrednih subjekata. Kartica glasi na majku ili staraoca/izdržavaoca djece, a namjensku upotrebu kartica garantuje Fondacija „Za život“.

Shodno navedenom, obavještavamo Vas o mogućnosti zaključenja ugovora o poslovnoj saradnji sa Fondacijom „Za život”, a ista treba da omogući upotrebu „Ponosne kartice 2020 – Cijena minus za 3+” u Vašim prodajnim objektima, odnosno prilikom pružanja Vaših uslužnih djelatnosti. Visina popusta, način korišćenja kartice, kao i međusobna prava i obaveze će biti regulisane ugovorom između svakog privrednog društva i Fondacije.

Ukoliko ste zainteresovani za sklapanje ovog ugovora potrebno je da se elektronskim putem obratite predsjedniku Upravnog odbora Fondacije, Doc. dr Draganu Dakiću na adresu [email protected], kako biste usaglasili vrijeme i datum održavanja sastanka. Mejl treba da sadrži podatke o nazivu Vaše kompanije/institucije, podatke o adresi i o licu ovlaštenom da u Vaše ime pregovara/zastupa u vezi ovog poziva. Ljubazno Vas molimo da kopiju mejla uputite i na mejl adresu [email protected].

Napominjemo da su projekat već podržale neke institucije i privredni subjekti.

Detaljnije o ovoj akciji se možete informisati na linku: https://www.zazivot.com/novosti/142-ponosna-kartica-2020-cijena-minus-za-3%20-u-medijima.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju putem kontakt telefona 053-411-534 i putem mejl adrese [email protected], a u iščekivanju Vašeg pozitivnog odgovora srdačno Vas pozdravljamo.

Načelnik opštine

Milan Miličević

PONOSNA KARTICA (ZVANIČAN DOPIS)

Matična služba

MATIČNA
SLUŽBA

BFC

Teslićke novosti