Projekat “Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) u saradnji sa Opštinom Teslić objavljuje poziv za organizacije civilnog društva (OCD) sa područja opštine za učestvovanje na dvodnevnom treningu: “Upravljanje projektnim ciklusom (PCM)”.

Trening se realizira kao podrška procesu provođenja Javnog poziva za organizacije civilnog društva/nevladine organizacije za predaju prijedloga projekata za finansiranje koji su objavili Opština Teslić i ReLOaD projekat 14. septembra  2017. godine, a koji je otvoren do 12. oktobra 2017. godine: www.opstinateslic.com

Cilj treninga je pružiti predstavnicima OCD dodatna znanja o upravljanju projektnim ciklusom kako bi mogli sa kvalitetno osmišljenim i napisanim projektnim prijedlozima aplicirati na gore navedeni javni poziv ali i na pozive drugih, domaćih i međunarodnih donatora.

Trening će se održati 28. i 29. septembra 2017. godine u zgradi Geofona, u prostorijama Agrobiznis edukacionog centra,  sa početkom u 10.00 sati.

Obzirom da je broj učesnika na treningu ograničen i u slučaju većeg interesovanja za trening, iz jedne organizacije će na treningu moći učestvovati samo jedan predstavnik.

Krajnji rok za prijavu na trening je 25. septembra 2017. do 12.00 sati, na email adresu: [email protected] ili na broj faksa 053 411 552 uz naznaku: Za učešće na treningu “Upravljanje projektnim ciklusom – Trening Teslić”.

OCD koje budu odabrane za učešće na trenigu će biti kontaktirane do 26. septembra 2017. godine kada će im se dostaviti i dnevni red treninga.

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu finansira Evropska unija a provodi UNDP.

 

Matična služba

MATIČNA
SLUŽBA

BFC

Teslićke novosti