U Sarajevu je u okviru Projekta opštinskog ekološkog i ekonomskog upravljanja (MEG) organizovana prezentacija pojedinačnih akcionih planova svih MEG partnerskih jedinica lokalne samouprave, te dodjela plaketa najbolje rangiranim jedinicama lokalne samouprave u prvoj fazi MEG projekta.

Ovom prilikom je zamjeniku načelnika opštine Teslić Milovanu Stankoviću uručena Zahvalnica Opštinskoj upravi Teslić za izuzetan doprinos i aktivno učešće tokom prve faze MEG projekta.

Stanković ističe da je učešće Opštine Teslić u prvoj fazi MEG projekta donijelo mnoge benefite za ovu lokalnu zajednicu, kako u smislu poboljšanja infrastrukture, tako i procedura u samoj Opštinskoj upravi i javnim preduzećima.

U okviru događaja održana je i panel diskusija, kao i prezentacija MEG projekta i rezultata ulazne procjene učinka unutar Sistema upravljanja rezultatima (SUR) u drugoj fazi MEG projekta.

Opština Teslić je jedna od 10 lokalnih zajednica iz prve faze, koja će učestvovati i u drugoj fazi MEG projekta u periodu 2021-2025. godina

MEG projekat finansiraju Vlada Švajcarske, Evropska Unija, Kraljevina Švedska i Vlada Češke Republike.

Matična služba

MATIČNA
SLUŽBA

BFC

Teslićke novosti