Broj: 02-014-1-245/22

Datum: 07.09.2022. godine

 

OBAVJEŠTENJE

 SVIM POLITIČKIM STRANKAMA I NEZAVISNIM KANDIDATIMA NA PODRUČJU OPŠTINE TESLIĆ KOJI SU OVJERENI ZA UČEŠĆE NA OPŠTIM IZBORIMA 2022. GODINE

 

 

Opštinska uprava Teslić obavještava sve političke stranke kao i nezavisne kandidate koji učestvuju na Opštim izborima 2022. godine da je zabranjeno lijepljenje i postavljenje plakata tokom predizborne kampanje na svim mjestima u urbanom dijelu grada, osim bilbordima, betonskim plakaterima i na okvirima postavljenim na stubovima ulične rasvjete.

 

Opština Teslić će shodno odredbama Odluke o komunalnom redu omogućiti ravnopravan tretman svim političkim subjektima za izlaganje oglasa, plakata, postera i drugog sličnog materijala na mjestima gdje je dozvoljeno plakatiranje i oglašavanje.

 

Oglasi, obavještenja, plakati i slične objave postavljeni izvan dozvoljenih mjesta ukloniće nadležni organ o trošku fizičkog ili pravnog lica koje ih je postavilo.

 

Za postupanje suprotno odredbama Odluke o komunalnom redu Opštine Teslić nadležni organ će izreći propisane novčane kazne.

 

NAČELNIK OPŠTINE

Milan Miličević

Matična služba

MATIČNA
SLUŽBA

BFC

Teslićke novosti