Danas je održana konstitutivna sjednica Skupština opštine Teslić. Izabrani odbornici položili su svečanu zakletvu. Za predsjednika Skupštine opštine Teslić izabran je Savo Kasapović (SPS), a za potpredsjednika Mehmed Dubravac (SDP).
Za vršioca dužnosti sekretara Skupštine opštine Teslić izabrana je Sanja Đurđević.
Predsjednik Skupštine opštine Savo Kasapović kaže da su skupštinsku većinu formirali SDS, SPS i SDP.
On očekuje da u narednom periodu politički subjekti pozicije i opozicije konstruktivno djelovati kako bi rad lokalnog parlamenta bio usmjeren za razvoj Teslića i na dobrobit građana.
Predsjednik Kluba odbornika SDS-a Milan Kasapović najavio je da će njihov rad biti usmjeren na očuvanju digniteta lokalnog parlamenta, te razvoju Teslića.
Odbornici su danas za zamjenika načelnika opštine Teslić izabrali Milovana Stankovića (SDS).
Za vršioca dužnosti načelnika Odjeljenja za inspekcijske poslove sa komunalnom policijom imenovan je Rade Lazić, za boračko –invalidsku zaštitu Duško Petrović, za privredu i poljoprivredu Borislav Tešić, za društvene djelatnosti Slaven Jelić, za prostorno uređenje Nikola Stokić.
Za vršioca dužnosti načelnika Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove imenovan je Said Ajanović, za finansije Deana Vuković.
Predsjednik Kluba odbornika SNSD Nedeljko Kerić najavio je da će ova partija djelovati kao konstruktivna opozicija i da će podržati sve dobre razvojne projekte.
Skupština opštine Teslić broji 29 odbornika, a političke partije koje su formirale većinu su SDS sa deset odbornika, SPS sa četiri i SDP sa jednim odbornikom.

Matična služba

MATIČNA
SLUŽBA

BFC

Teslićke novosti